Ga direct naar


Alimentatie onderzoek

Een scheiding is op zich al een ingrijpende gebeurtenis en gaat veelal gepaard met veel emoties. Uiteindelijk wordt de scheiding uitgesproken en u moet voor een x-aantal jaren alimentatie betalen.

Na verloop van tijd krijgt u signalen dat uw ex-partner samen blijkt te wonen. Dit zou uw ex-partner aan u moeten melden zodat u minder of in het geheel geen alimentatie meer aan uw ex-partner behoeft te betalen. U benadert uw ex-partner en deze zwijgt in alle talen en ontkent enige vorm van samenwonen.

U blijft dan echter alimentatie betalen met de wetenschap dat uw ex-partner samenwoont. U bent het hier uiteraard niet mee eens.

U zult nu moeten aantonen dat uw ex-partner structureel samenwoont. Helaas zijn eigen observaties en verklaringen van vrienden/kennissen niet objectief en worden door een Rechtbank niet als overtuigend bewijs gezien. Om de samenwoning aan te tonen heeft u een onafhankelijk en deskundig bureau nodig.

De Leeuw & Partners Recherche voert discreet en vakkundig een onderzoek naar samenwoning voor u uit. Middels observaties en informatievergaring wordt getracht om de structurele samenwoning aan te tonen.

De Leeuw & Partners werkt volgens een inmiddels beproefd systeem waardoor vele van deze alimentatie onderzoeken positief worden afgesloten. Op verzoek kunnen wij u referenties geven.

Na afloop van het onderzoek wordt er door De Leeuw & Partners een schriftelijke rapportage opgemaakt die u ter hand kan stellen aan uw advocaat. Deze kan aan de hand van de rapportage herziening van de alimentatie aanvragen.

De Leeuw & Partners hanteert hierbij een aantal criteria die door de Rechtbank veelal worden gezien als aanvullend of zelfs overtuigend bewijs.

De rapportages van De Leeuw & Partners worden door de Rechtbank erkend en als zeer betrouwbaar ervaren.

De medewerkers van De Leeuw & Partners kunnen desgewenst worden opgeroepen worden als getuige.


Meer informatie?

Neemt u eens vrijblijvend contact op met Recherchebureau De Leeuw & Partners om u te laten voorlichten over alimentatie onderzoeken.

Voor een uitgebreid overzicht van de diensten van De Leeuw & Partners verwijzen wij u naar de rubriek Diensten.

 

justitia

Recherchebureau De Leeuw & Partners

Werkt landelijk en Internationaal, 24 uur per dag bereikbaar:

 Wijk bij Duurstede
 0343 572345

 Alkmaar
 072 5119745

 Arnhem
 06 51 59 11 55

 Goor
 06 42 39 51 88

 Den Bosch
 073 6235445

 Rotterdam

 010 8451265

 Den Haag

 06 51 59 11 55

 Contactformulier