Ga direct naar


Referentieonderzoek

Hier ligt de basis van het vormen van een gezonde onderneming.

Het blijft voor bedrijven een belangrijke zaak om gekwalificeerd en betrouwbaar personeel te vinden. De arbeidsmarkt op dit gebied is krap. Veel bedrijven wenden zich tot headhunters, arbeidsbureaus of adverteren landelijk om de vacante functies zo snel mogelijk ingevuld te krijgen.

Een gedegen screening, referentie of veiligheidsonderzoek blijft veelal achterwege omdat er binnen de onderneming geen deskundigheid aanwezig is of dat gewoonweg de tijd ontbreekt.

Belangrijk is om te weten, zowel van huidig als toekomstig personeel, wie is deze persoon, waar komt hij vandaan, wat is zijn motivatie, wat is zijn verleden maar vooral heden, hoe heeft deze persoon gefunctioneerd bij de vorige werkgever, wat is de werkelijke reden van vertrek en is hetgeen er in zijn of haar CV vermeld staat wel juist.

Een verificatie van de antwoorden op deze vragen blijft veelal achterwege doch is van essentieel belang voor de toekomst van uw bedrijf.

De Leeuw & Partners is gespecialiseerd in het uitvoeren van screening, referentie- en veiligheidsonderzoek zowel op bestaand als toekomstig personeel.

Het op voorhand laten uitvoeren van een screening, referentie- en veiligheidsonderzoek kan u in de toekomst veel problemen besparen.


Meer informatie?

Neemt u eens vrijblijvend contact op met Recherchebureau De Leeuw & Partners om u nader te laten voorlichten omtrent de inhoud van een screening, referentie en/of veiligheidsonderzoek.

Voor een uitgebreid overzicht van de diensten van De Leeuw & Partners verwijzen wij u naar de rubriek Diensten.

 

justitia

Recherchebureau De Leeuw & Partners

Werkt landelijk en Internationaal, 24 uur per dag bereikbaar:

 Wijk bij Duurstede
 0343 572345

 Alkmaar
 072 5119745

 Arnhem
 06 51 59 11 55

 Goor
 06 42 39 51 88

 Den Bosch
 073 6235445

 Rotterdam

 010 8451265

 Den Haag

 06 51 59 11 55

 Contactformulier